DJ Hans

hrsound dj HansMijn naam is Hans Rikhof, maar het liefst word ik DJ Hans genoemd. Al van jongs af aan heb ik een fascinatie gehad voor muziek. Door mijn enthousiasme en passie voor de muziek ben ik in de jaren ‘70 zelf begonnen met draaien, aangezien er in die tijd nog geen échte discotheken bestonden waar dit fenomeen te zien was. Met verschillende artiestenbureaus ben ik als DJ Hans heel het land doorgetrokken, om zo mijn vitaliteit en enthousiasme over te brengen op het publiek tijdens mijn optredens. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op het draaien in discotheken in Oost-Nederland. Van 1986 tot 2000 heb ik elke week als DJ Hans opgetreden in City Lido, een discotheek met een gevestigde naam in Groenlo. Ook liet ik zo af en toe mijn draaikunsten zien in uitgaanscentrum ‘De Radstake’. Ik heb een geheel eigen beleving van muziek en vind het schitterend om deze passie te kunnen delen met het publiek.

HR Sound

Na 2000 besloot ik het roer om te gooien en ben ik met ‘HR Sound’ gestart. Als DJ Hans verzorg ik met HR Sound drive-in shows op elke gewenste locatie in Nederland. HR Sound is gespecialiseerd in het verzorgen van allround entertainment voor bruiloften, bedrijfsfeesten, tentfeesten, personeelsfeesten, presentaties en alle andere feesten waar amusement hoog in het vaandel staat. Naast het verzorgen van feesten kunt u bij ons ook LED-Walls huren. Dit zijn grote ledscreens die u kunt plaatsen op elk gewenst evenement en die een boodschap duidelijk over kunnen brengen op al het aanwezige publiek. Ook is het mogelijk om een live-cameraverbinding op het scherm te laten draaien.

Een goede mix van jong en oud

Tevens probeer ik veel samen te werken met andere dj’s. Daar waar ik nog steeds het liefste zelf draai als DJ Hans, vind ik het ook prachtig om in combinatie met andere dj’s een show van hoge kwaliteit neer te zetten. Een goede mix van jong en oud zorgt ervoor dat uw wensen en behoeften perfect op elkaar kunnen worden afgestemd. Ook ik ben begonnen met het draaien van eenvoudige singles en ging vanzelf over op het gebruiken van cd’s. Met trots kan ik zeggen dat ik ook één van de eerste Nederlandse dj’s was die begon met het draaien van MP3’s. Ik ben niet van plan om achter de feiten aan te lopen en ben dan ook altijd in voor nieuwe dingen. Ik houd mijzelf dan ook goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de muziekwereld.

Silent Disco

Een populair opkomend fenomeen in discotheken is het begrip Silent Disco, oftewel stille disco. Hierbij komt er geen muziek uit de speakers, maar wordt het geluid via draadloze zenders verstuurd naar de hoofdtelefoons die worden gedragen door het aanwezige publiek. Er kan dan worden gekozen tussen 2 muziek kanalen. Het mooiste is het dan om met 2 dj’s de klus te doen en iedere dj draait dan een bepaald thema.

Wilt u DJ Hans boeken? Vul dan onderstaand formulier in of bel 053-4787316